VERZENDEN & Retourneren & Betaling


De goederen, indien op voorraad, zijn klaar voor verzending ongeveer 3 werkdagen na uw bestelling. Levertijd ongeveer 15 werkdagen na het schip uit, afhankelijk van de keuze van de verzendmethode en de plaats van levering. neem dan contact met ons op om uw tracking-nummer te krijgen als je niet het tracking-nummer te krijgen van het systeem e-mail, Als onvoorziene vertragingen in de levering moet optreden, zoals vakantie ect, hoop dat je kunt begrijpen.

TERUGBETALINGSTERMIJNEN:
We betalen het door jou reeds betaalde aankoopbedrag terug onmiddellijk na ontvangst van je geretourneerde goederen en na de verplichte inkomende inspectie van de goederen. Je ontvangt het terugbetaalde bedrag terug in de vorm van een bijschrijving op je rekening of op je creditcardrekening (creditcard), afhankelijk van de betaalmethode. De terugbetaling wordt verwerkt door de bank en het betalingsbedrijf en zal ongeveer 5-15 dagen in beslag nemen. Houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden bij bankoverschrijvingen als gevolg van verschillende kredietinstellingen.

VERANTWOORDELIJKHEID VOOR TERUGBETALING:
Houd er rekening mee dat we in het geval van een retourzending niet verantwoordelijk zijn voor het terugbetalen van eventuele aanvullende douanerechten, invoerbelasting of andere afhandelingskosten.

CREDITCARD
Er zijn 3 betaalmethoden die je kunt kiezen op onze site, je kunt de andere 2 methoden proberen als een van de methoden niet werkt.
We accepteren de volgende creditcards:

Visa
Master-kaart

ADMINISTRATIEKOSTEN :
De prijs op onze site is wat we krijgen van bank en betalingsmaatschappij, als het bedrag dat u betaald is een beetje meer dan de items bedrag, dat is sommige bank en betalingsmaatschappij de administratiekosten in rekening gebracht wanneer u gebruikt, afhankelijk van hen, dit is niet wat we kunnen controleren, hoop dat je kunt begrijpen.